Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Inget namn-




För mitt finger kunde följa ditt nyckelben så vackert
perfekt kontur i rött ljus rött ljus toner




Övriga genrer av meeoorw
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-03-15 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw