Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

januari blues



dubbdäcken hyvlar isfria januarigator
ger längtan inom
att hitta en mossbeklädd gren
dra in doft av mylla med vinterförmultenhet
gatubelysningens kalla blänk
svart asfalt, stannat upp, världen, flämtar
lederna vinterknotiga knarrande
som sten i svartmuskig göl med dybotten
det måste dö – lite dö ibland – sova, vila
kylig omfamning där drömmer
om kommande skratt i vinden







Fri vers av Annatula
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-04 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert.
2014-01-05

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula