Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen


jag tittar till höger och ser
ingenting

jag tittar till vänster
och det är lika lite där

men likväl blir jag alltid överkörd
så fort jag försöker beträda vägen




Fri vers av mädchen
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-03-15 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen