Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog med.




Jag är rädd för dig livet.

Du ger mig hjärtattacker.

Du ger mig nackspärr.

Ett mindervärdeskomplex.

Skam.

Fast, det där är väl inte du, livet?

Livet ska ju vara bra.




Fri vers (Fri form) av Freddy Eastling
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-05 05:16



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Janus-ansiktet.
Nej, jag skrev inte
anusansiktet.
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling