Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plats kallad ensamhet


plats kallad
ensamhet

alla flyttade ut
en efter en
eller hela familjer

vissa glatt, öppet
andra i smyg under en natt
vem vet?
de kanske försvann

endast en
kvarlämnad

en invånare
vankar emellan
fönster och säng
fönster och säng

hörde hon något
såg någon komma
men nej
tillbaka till sängen
resignerad
de återvänder
när de gör

hennes skugga
bränt fast sig i fönstrets karm







Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-05 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och stark i känsla och ord!
2014-01-06

  RitaBrunner
Bra skaldat om ensamhet!
2014-01-06

    ej medlem längre
bra skrivet om en plats ur en vrå
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula