Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Drömkällan!


Leendet finns där när tankarna
kommer seglandes som lätta
fjäderdun

Med slutna ögon framkallas
tydliga bilder från det förflutna
hämtade från glädjekällans
brunn som med sin livskraft
aldrig sinar

Så värdefullt att därifrån
fyllas med minnen och
upplevelser som enbart skapar
glädje - om än stundom blandat
med viss sorgsen nostalgi

Att därför hissa upp hink efter
hink från den djupa brunnen för
att sakta låta det rinna över
kroppen gör att jag för alltid vet


ATT MINNENA LEVER!





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-05 17:35



Bookmark and Share


  Nina.H
Fantastiskt! Underbar och insiktsfull läsning du ger.. tack!
2014-01-23

  Ljusletaren
Wow vilka ord och helst den sista versen *stora applåder* /kram
2014-01-22

  soligajag_1 VIP
Underbart skrivet!!
Får mig att börja le åt alla
därute!!!
2014-01-15

  Lars Hedlin
Mycke tfint!
2014-01-06

  Palett
Fint om våra minnen som är en viktig ingrediens i vårt liv !
2014-01-06

  Änglaögon
Jo minnen ska man vårda om, fint skrivet.
2014-01-05

    ej medlem längre
Visst är det värdefullt att ha fina minnen att hämta upp.
Fint skrivet!
Mycket vacker blomma på fotot.
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson