Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet hånar/Onödigt möte

Det man inte vet
Kan man inte lida av
Så jag förstår inte varför
Detta inslag skulle va bra

Som en vind dök du upp
Fladdrade förbi
Och nu när du är verklig
Har du fastnat inuti

Det krossar mitt hjärta
Att vi lever i samma värld
Att jag vet att du finns
Men utanför min sfär

Man kan inte bara dyka in
I någons fungerade liv
Visa sitt värde i en mening
Det behövdes mera tid

Jävla värld,
varför är det alltid så?
Fel tillfälle - rätt person
Vice värsa - ingen pardon

Jag är hjälplös
Du är på annan ort
Jag fick aldrig chansen
Livet hånar: Gjort är gjort!




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts