Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet till Joel

Jag skall bli äldre

och med de bittraste
av hånfulla skratt
skall jag beskåda
kärlek jag slet för
stigar jag vandrat
och vänner jag valt.

Mycket,
skall med tiden
bli del
av mitt livs vedervärdiga fars.

Men aldrig —
aldrig
min kärlek till dig.




Fri vers (Fri form) av Elin Ekaterina
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-05 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Ekaterina
Elin Ekaterina