Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munkavle.

Här bärs jag fram som en blueprint.

Ständigt under översikt,
min egen då.

Allting känns overkligt fast det är meningen att det ska vara på riktigt.

Sekunderna ramlar ner som tunga cementblock,
min fjädervikt.

Jag har så svårt att förstå att kvinnan som står framför mig har gått igenom så fruktansvärda saker.

Vi använder så små medel,
vi mimar.




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-05 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling