Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa suckar & dova tjut.

I ett mörkt rum med röd belysning
Där två kan bli ett
Med en Värme som får kropp och stjäl att pulsera
Av åtrå, lust och hopp
Hopp om beröring

Händer som strävar efter mjuka former
Gå på en förbjuden upptäcksfärd
Bland berg, dalar och sjöar

Ljudet av djupa suckar och dova tjut
fyller rummets atmosfär.
Svett och blod som blandas
vid täta kroppar och vassa naglar.

Varma andetag , tätt intill ditt öra
som vandrar ner för hals och nacke.
Det ilar längs ryggraden, vidare genom hela kroppen

Nu är det nära...




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-05 23:49



Bookmark and Share


  träsnidaren
Sexigt värre.
Gillar dina målande beskrivningar och häftiga metaforer.
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt