Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägenhetsbråk i Solna.


En tragisk fars.

Tre gånger slog han,
det var tre gånger för många.

Han skrattde två gåmger
det var två för mycket.

Han skrek:"Jävla hora!"
Det borde han inte ha skrikit.

Han tog henne framifrån och bakifrån,
det borde han aldrig ha gjort.

Han snubblade nedför trappan
ramlade ut på gatan
blev direkt ihjälkörd av en buss.

"Det var det bästa, som hänt denna kväll."
tänkte kvinnan i fönstret,

Och log mot katten.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-06 15:59

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Starkt skaldat!
Tack!!
2014-01-17

  Carola Zettergren
Jag var faktiskt den där kvinnan en gång- fast jag stod inte i fönstret och det handlade inte riktigt om den typen av skitstövel- och det slutade inte precis lika brutalt, men nästan..
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram