Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasaner

Här kommer jag
den svarta fasan
I handen har jag ett silverfat
Med dina kroppsvätskor utsmetad på

Rannsaka dig själv
för att jag lär vara den sista att dö
ridandes sjöhästar
Lansen mot hjärtat mitt

Tvärsäkra guldknivar i magen
rör sig bort
Ingen smälter de åt mig
Skär sig i egen lem
Iglar sig nedför könet

Bannor åt allt
Och alla kalla varelser
Finner ingen tröst i det här draknästet
Kamma till dig och köp en båt

Knulla dig genom livet
Hårt.




Fri vers av Freddy Eastling
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-06 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stora applåder,
lägger den i ryggsäcken.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Freddy Eastling
Freddy Eastling