Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas!

Andas!
Andas!
Älskade du
Jag ska hjälpa dej
Bara du andas & stannar hos mej här och nu
Jag ska hålla din hand och omfamna dej hårt
Jag ska trösta dej när du faller i gråt
Jag ska stötta dej när du kämpar när livet är svårt

Jag ska lyssna
Kyssa bort din tår
Jag vill för alltid dra fingrarna i ditt mjuka hår
Jag ska göra allt jag kan och allt jag får
Bara du stannar och andas med mej tätt intill
Andas fast du inte vill

Så länge du stannar ger du mej hopp
Jag ska hjälpa dej
Göra det fula smått

Jag kan bära dej när du inte orkar gå
Jag kan lyssna när ingen vill förstå
Jag kan hjälpa dej genom allt
Jag kan ge dej tusenfalt

Så kämpa mitt barn!
Kämpa nu!

Slutar du andas
Och ensam börjar gå
Kommer jag rusa blint
Och skrika av smärta
Ingen människa kan någonsin förstå
Hur fruktansvärt dåligt vi människor kan må

Hur olidligt det värker när ett hjärta öppet blöder
När man dör av sorg, tomhet och gråt
När inga ord hjälper
Inte ens det simpla förlåt
Hur det känns när en människa har det riktigt svårt

Så nu andas vi
Tillsammans båda två
Och mot framtiden ser
Vi går mot ljuset
Välbekanta ansikten som mot oss ler
Vi går dit
Lämnar mörkret å tystnaden
Vi vill inte längre leva här
Vi vill leva där kärleken är

Så andas!
Andas min skatt
Jag följer dej dag som natt
Jag skänker dej ljuset istället för svart

Jag är din mamma som alltid dej ska skydda
Du är mitt kall
Du är mitt sanna rena jag
Jag lever för dej
Du har mitt hjärta
Du är min morgondag

Du är min kärlek
Du är mitt barn
Jag gör allt för dej
Jag ger dej hela mej
Jag dör för dej

Så ta min hand och håll den hårt
Jag släpper inte
Jag vet att det är svårt

Följ mej till ljuset
Vi ska tillsammans dit gå

Du har livet framför dej
Alla drömmar och mål du ska nå
Jag finns kvar hos dej
Lite bakom ska jag stå
Och följa dej vart du än i livet vill gå
Jag älskar dej
Så andas nu!




Fri vers av Frostflinga
Läst 157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-07 00:54



Bookmark and Share


  louisegirl
Berörande!
Mycket fint
och bra förmedlat!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga