Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos..

 

Ett beroende av att vilja lyckas

  en drivkraft vi föddes med

 

more or less vi är så mycket mer än det vi ser

 

Många av oss ilar

vi är ständigt på språng

 

vissa av oss känner ångest

  dag som natt lång

 

Drömmen om att likt en ängel

sväva över mitt omålade trägolv

 

så bekymmerslös och lätt som dunfjädern

där ingenting nödvändigt

spelar roll

 

Att känna att udda är det nya bra

att ha adhd

asperger

mitt riktiga jag

 

att vara ny

unik

se världen från mitt perspektiv

 

 klä sig i en ny kropp

återigen känna hopp

 

en diagnos

ett konkret svar på agerandet i unga dar

 

få det sagt att du är faktiskt unik

känns livet lite ljusare nu

att veta att det finns flera som du

 

med olika sätt att agera

uttrycka

leverera min erfarenhet

 

att jag är den jag är

större än den jag trodde jag var

nu när jag vet

 

nu är det inte längre någon hemlighet...

 

 




Fri vers av Frostflinga
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-11 13:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text med insikter
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga