Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existerande minne



Jag är fulltankad njuter av vartenda sekund
när vi är omslingrade med varandras kroppar i mitt sovrum

när du lämnar mig försvinner vi
vi har inte ägt rum

så känner jag jämnt
varenda dag
vartenda sekund

som om mitt minne upphör att existera
som att vi inte finns mera



jag vet att du vill finnas för mig
att du vill stå här bredvid


jag tror att du är rädd att jag ska gå
att jag måste ut

du vet att jag har ångest
en oro som jag måste släppa ut

som en skakad läskflaska
fullt av kolsyrad dryck
jag exploderar när luften släpps ut

jag skyddar mig själv
mer ofta än sällan
jag börja gå innan du hinner tala ut

jag vill inte stå här stum
att inte ha svar om hur det känns
att se dum ut

undra om jag minns oss imorgon
om du känns i mitt inre
undra om vi existerar i mitt usla minne








Fri vers av Frostflinga
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-29 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
minnen kan både såra och få en att känna kärlek!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga