Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Jag blev väckt av regnet i tidig arla timme
eller sensomnar natt.

Utanför fönstret tyckte jag mig höra grannes stön
deras utmattning

dom nådde slutet
av en långdragen kärleksakt

Lyckliga satar som var tillsammans denna regniga natt




Fri vers av Frostflinga
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-29 18:26



Bookmark and Share


  Zandor
härligt...
2016-11-11

  Lars Hedlin
:) Gott
2015-10-30

  Amari
Ja, härligt för dem...
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga