Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änka

 

 

Du är inte död

men jag blev din änka

 

 

vi finns inte mer

men jag söker dig ändå

 

I mina drömmar möts vi

med ett avstånd mot varann

 

du håller dig på din kant

motar bort mig med din hand

 

du säger att det inte är vi längre

att vi är dåliga för varann

 

dina skador var för svåra för att kunna läka

 

vårt slut blev din bot

hon blev din älskande

läkande kraft

 

 

 

jag blev änkan du aldrig haft...

 

 

 




Fri vers av Frostflinga
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-11 12:43



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör-men samtidigt väldigt bra skriven!
2016-11-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull samt välgjord
2016-11-13

  Lars Hedlin
Oerhört stark och djup
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga