Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren



Det blir snart som förr
så fort jag går ut genom denna dörr

då går jag vidare
ut

jag blir ett minne
allt blir som förut

den närhet jag får
är minnen från våra år

men det känns helt okej
du har börjat om
du behöver inte längre mig

du berör inte längre
jag kan inte ens kalla dig för vän
vi var något
men det var för längesen

några andra lever i mitt förra hus
i vårt gamla hem
jag tror dom har barn
minst en

hoppas att dom har kommit tillrätta
att dom blir kvar där
att huset var ämnat för dom

att dom inte blir som vi
där glädjen bytts ut till tårar och ensamhet
ett gemensamt liv som blir till två
hopas att det inte blir så


jag är glad för din skull
att du har börjat om

den dörren jag stänger
den är min egna nu

bakom denna dörren
finns inte längre du




Fri vers av Frostflinga
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-29 19:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja ibland kanske man bara måste lämna allt bakom sig även då det är riktigt svårt! kram
2015-10-30

  Amari
Textbladet skär skarpa skåror i hjärtat.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga