Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika

Det är inte du som gör fel
det var jag som hoppades på mer

Jag önskade att du telefonen kunde lyft
att du inte tryckte bort mig som du gjorde nyss

Jag ville höra en väns vänliga röst
jag vände mig till dig för att få tröst

du behövde inte låta munnen din tala
för helvete lyssna bara!

det räcker ibland med vetskapen
att någon tar sig tid

att det finns någon som vill lyssna
det räcker ibland med att två sitter tysta

att döda ensamheten med ett hej
det hade räckt gott och väl för mig




Fri vers av Frostflinga
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-29 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt nära och intensivt i känsla och utförande!
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga