Gryta
Många ekologiska potatisar, mjölig sort skalades, delades i bitar, var potatis i fyra cirka Kokades i vatten en stund till ganska mjukt, ej helt mjuka Brysselkål fick ock koka med Vattnet hälldes av Krossade ekologiska tomater hälldes på Nytt vatten Detta fick nu sjuda, koka kanske en timme sammanlagt Aubergine lades också i, skuren i bitar brynta i smör och gul lök Fänkål färsk skuren i skivor Några grönkålsbitar frysta Vita bönor ekologiska Garam Masala Kanel eko malen Svartpeppar grovmald en halv ekologisk apelsin handpressad i på slutet och fruktköttet fick gå i med, slamsat Basilika ekologika
Till det ekologiskt jasminråris, kokt med gurkmeja, örtsalt på och örtkryddor. Samt sallad med haricots verts, kronärtskockshjärtan, rädisor, gurka, vita bönor ekologiska, broccoli, citron pressat på, och så olivolja
Himmel så gott...
Åt det nyss igen till lunch på första dagen i arbete detta år. Men salladen hade jag inte med mig. Får bli till kvällen igen då.. Och till den ja får se vad jag hittar på
Se även så gärna:
Finns nu även i denna bok..:) :
Övriga genrer
av
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer Publicerad 2014-01-07 13:01
|
Nästa text
Föregående Eva Akinvall (emca~vargkvinnan) |