Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och smådjävlarna dansade fortare och fortare kring spegeln... Bilden av mina gamla pattar ska förstås granskas. Ett hett tips är att ni aldrig mer får se dem


Värdegrund på grund

 

Finns ens valet

Att leva utan att hora

Är mina ideal för stora

För höga för en konstlad värld

 

Varför längta 

Efter att omdömeslöst

Bedömas, berömmas 

För det jag inte är

 

Ytorna ligger så blanka 

ovanpå tomhetens ekande djup

 

 

Vackert dekorerad rutten planka 

leder över fåfänglighetens stup

 

Ångestfull är överkonsumtionen

Låtsaslekar döljer situationen

Dina skulder är långt över en miljon

Grisarna grymtar hemtamt på polisstationen

Och från menigheten, förstås ingen reaktion




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-07 18:22



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Hahaha nää
Där finns nog så det räcker ändå!
Stackars alla poliser som vill göra ett bra jobb! Hur mår de egentligen?
2014-01-07

  Kim VIP
Gillar strofen: vackert dekorerarad planka leder över fåfänglighetens stup! Hoppas bara att inte tanten som släppte ut en gris när Crusse var på besök har fyllt polishäcken igen(stationen)…!
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP