Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av min mor


Min hund


Min hund är ingen fin hund med någon stamtavla

Men han är klok och glad

När telefonen ringer så ylar han att jag ska

komma och svara

När posten kommer så nosar han på alla breven

innan jag får ta dem

Jag hade honom lös och stod där och pratade

med en bekant

Han tyckte att det drog ut på tiden så han kom fram

och visade sitt missnöje

Nu går vi

Det är min hund…

Anna-Maria Domeij
8/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-08 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel