Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinkade

Jag blinkade och alla färger försvann.

Jag andades in, men aldrig ut.

Jag somnade och vaknade aldrig mer.

Jag drömde och drömde återigen.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-08 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M