Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brottas med dilemmat "to be or not to be". Fragment tror jag dessa kallas.


. . . . .






Ändra inget!

Bara allt.






Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-09 21:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ...KAnske det alltid är så?
2014-01-18

    ej medlem längre
Ibland blir det bara fel :/ kram
2014-01-09

  RitaBrunner
Verkligen ett pytte fragment! Jag läste "ändra inget, spara allt" först men nu ser jag ju :)
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula