Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gjorde ju som fröken sa...

En mattefröken från Maniok
sa till klassen, varför ha med er påk...
Men sa de, du sa
nästa gång skall vi ha
ny matte då får vi räkna med bråk...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-10 11:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så blir de tkanske ju!
2014-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Jo det har man ju sett
vart sådant tänkesätt
fått för konsekvenser
med sådana tendenser
och se sig på sådant mätt
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt