Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dialog i brevform, läs gärna "brev till Elise" av Mike


Brev från Elise


Håll om mig

bara håll om mig nu.

Vi behöver inte prata mer

om allt, det som var svårt

mellan dig och mig.


Både du och jag vet

att himlen fanns här,

där vi möttes.

Vid slutet av Hornsgatan,

en kväll.


Men vi vet också

att det inte finns

någonting kvar.

Ingenting vi kan göra nu,

ingenting alls.

















Fri vers av Katinka VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-10 20:14



Bookmark and Share


  aol
verkligen saå fint fångat så berörANDE
2014-02-01

  anathema VIP
Fint fångad vemodskänsla.
2014-01-15

  ULJO
Melankoliskt fångat
2014-01-13

  Lars Hedlin
Djup och berörande läsning!
2014-01-11

  Ingrid Trolle
Så svårt och
så sorgligt.
Så vackert skaldat
2014-01-11

  Jordgubbsodlare
som ett spjut rakt genom levern ;)
rader att dricka sig dimögd till!
2014-01-10

    ej medlem längre
Usch, så plågsamt att läsa (men bra förstås). Och just idag...
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP