Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårlig flöjt

nötväckan prövar försiktigt sin flöjt
något ostämd än
men ett instrument
som snart sjunger

sjunger till våraning

ljuset har vänt
vi är i januari




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-10 13:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
nötväckan i januari - på finska heter han: pähkinänakkeli - underbart att ni såg varandra!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP