Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slutet gott inget gott


Inget slut

Du är den sötaste smartaste kaptenen i vårat lag
du är den mitt hjärta alltid vill vara till lags

varför är det så svårt o förstå ?
det är inte du det är min värld som är grå,

om jag kunde le me dig o sitta på vårat träd
så skulle jag ge bort skatten bakom regnbågen för du e allt värd

situationen blev som den blev,
tyvärr måste jag leva me de

våra stunder var dom bästa i mitt liv

varje morgon delar jag en tår,
för en gång var du min och det gör de svårt och förstå

att något så fulländat kunde sluta så här


jag ser
på dig
även när du
inte
är
här..




Fri vers av Arte
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-03-16 12:49



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Sorgligt, väcker känslor, känner igen det vemodet - det finns här med.
2006-04-25

  Last Word Spoken
Å Arte, det här är så underbart romantiskt och sorgset. Verkligen starkt!

Kanon bra skrivet och avslutningen där... ja...bilderna finns kvar.. underbart helt enkelt!
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte