Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är jag.

Religion eller annan trosuppfattning, etnisk tillhörighet, utseende, kön, ålder, inkomst, politisk åsikt, social bakgrund och social kompetens bör inte skilja mellan människorna.
Jag är en människa som ni, med själ och hjärta, med hopp och drömmar. Jag vill finna lycka och frid så som ni.
Om någon var ond och sårade er betyder inte att jag vill detsamma. Om någon påstod något om någon religion eller folkslag, betyder inte att man ska tro på vartenda ord man hör i blindo. Alla är inte lika. Jag är inte hon eller han eller de. Jag är jag.
Jag har valt min väg, så som ni. Vi kanske ser olika ut, vi kanske har olika uppfattningar, men det betyder inte jag är ond eller vill göra någon illa, eller att min väg är fel bara för den är inte samma väg som alla andras. Vi är olika.
Men vi är människor, med själ och hjärta, med hopp och drömmar.




Fri vers av Wafaa
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-10 23:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra sagt

oavsett vad

bör du behandlas som den gudinna du bör uppfattas vara
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Wafaa
Wafaa

Mina favoriter
Hennes betraktelse