Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Din hand omsluter min
likt ditt varande
omsluter min själ
Din trygga famn
låter mitt jag växa
på samma sätt som
mitt analytiska sinne
öppnar dina tankars gång
Du och jag, plus och minus
tillsammans blir det komplett.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-11 09:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låter varmt och kärleksfullt ;)
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP