Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här om dagen...

Då hörde jag något mycket bra
som jag vill dela med mig av:

Du är inte normalviktig
inte heller underviktig
inte heller överviktig:
Du är jätteviktig!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-11 09:31



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt**BÄSTA**
Det Bästa...
Du är Viktig
Du är Värdefull
Du är Bäst
Kram/**
2014-01-12

  Lars Hedlin
Jätte bra och viktigt! ,)
2014-01-11

    Rolf Zandén

Ja viktig kan man int få för mycket av kan bara bli för magert.

2014-01-11

    ej medlem längre
Vilken uppmuntran!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt