Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute på djupt vatten




jag var ute på
djupt vatten

när jag seglade bort
i dina ögon

och där långt bort
vid horisonten i
röd
het
solnedgång

speglades min kärlek
till dig




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 233 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-11 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Bedårande vacker poesi ...
2014-01-17

    Tollwut
Fina och vackra små rader.. Bra!
2014-01-12

  Rozsi.kovacs

Men så bedårande
2014-01-12

  Lars Hedlin
VAckert beskrivet!
2014-01-12

  Marianne Räf
---i r ö d solnedgång, t.o.m.
Så tjusigt!
2014-01-11

  Marianne Räf
Vackert och fint med kärleken
som speglades i solnedgången.
2014-01-11

    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivet
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet