Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet 'den' känslan.

att snurra runt, runt, runt i en glasskål
formad efter oändligheten
som ständigt passerar i revy
över ett fläckigt lakan
som tiden har försummat

Du vet den känslan ,
den är förevigad,
i min själ
i mitt hjärta
i mitt allt..




Fri vers av Midnatt
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-11 21:33



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbar text. Ger fina bilder.
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt