Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal en - men på rim. Det var en överraskning ;)


Skrivövning, snabb

 

Gideons hemlighet

När ingen hörde och ingen såg

tog Gideon buss och sedan tåg

upp till bergen och genom en port

den resan, minsann, gick rasande fort

 

porten ledde till en teater

som befolkades av prelater

det var högeligen spirituellt,

auditivt och visuellt

för att inte säga virtuellt

 

han stod där och glodde, Gideon,

på världen som levde i videon

 




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-11 22:16



Bookmark and Share


  Hans Christian
Oj oj vilken tilltalande rimlektion! Blev på muntert humör.
2014-05-21

  walborg
Rytm och rim och likaså innehållet underbart att läsa
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP