Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand

Ta min hand,

och förruttna med mig.

Sönderfall,

hand i hand.

Döende materia,

i tidens hand.

Ta min hand,

och förruttna med mig.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-11 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M