Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari, det blir aldrig du och jag.

Han höll om mig.
Vi åt pannacotta med bär
och jag blev rädd för fyrverkerierna
och ja,
det slutade i hans etta ovanför torget

Men januari
Jävla januari

Har bara bjudit på lördagsfylla
och fredagsfylla
och radiotystnad
och all annan tystnad

Förkylning och
odiskade tallrikar
krossade hjärtan
men inte
mitt

mitt hjärta
är lika kallt som januarinatten
och hjärnan
luddig och bomullig som snön på fönsterbrädan

Januari
Det kommer aldrig bli du och jag




Fri vers av Kolsyra
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-12 03:15



Bookmark and Share


    Anna B
hur fint som helst, mika.
2014-01-13

    ej medlem längre
Väldigt bra!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra