Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Dikten tillkom 3 november 2003


Gåtfullt är livet!

Låt dimmorna i diset bära
dina sorgfyllda tankar – och
solens strålar de glädjefyllda
stunderna i ditt liv


Låt ej de grå åskmolnen få
betunga ditt varma inre utan
låt ditt hjärtas rytm bli som
sorglösa lärkors vingslag i den
fria naturen


Bejaka din styrka mod vilja och
godhet – och samla dem i en
jutesäck som du öppnar och
försluter när du själv vill



kommer du snart att känna
en befrielse likt en ”osalig ande”
som funnit sitt hem





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 478 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-12 12:33



Bookmark and Share


  Nina.H
Upplyftande och trösterika ord som jag tar med mig.. ljuvt att läsa!
2014-01-23

  Ljusletaren
En av dina bästa dikter *gillar*
Underbar bild/ kram
2014-01-22

  soligajag_1 VIP
Denna DIKT kommer jag att spara som Bokmärke!! Så varmt o tänkvärt!!
En varm kram till dig Vännen!!
2014-01-15

  Änglaögon
En tänkvärd och vacker text som jag gärna läser flera gånger.
2014-01-13

    ej medlem längre
Kloka tankar ock fint diktat!
2014-01-12

  louisegirl
Mycket fint skrivit!
Bra förmedlat!
2014-01-12

  Palett
Vackra goda tankar i din fina dikt.
2014-01-12

  Lars Hedlin
En dikt som du förmedlar fint!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson