Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya vänner




föreställer
ofoget eventuellt
att
kvart i ålderns midvinter

nya vänner?
när gamla gått - dit
är det så

gör man?
hittar man någonsin?
nya
spännande

vänner?







Fri vers (Fri form) av Annatula
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-12 13:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra ;) kram
2014-01-18

  RitaBrunner
*räcker upp handen här* :)
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula