Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugghedar

markerna förmultnar bortom blomningen
står stilla i brytningen
skakad av tröstlösa fågelvingar
ligger vindblekta bon som
berättar hest om utflugna barn
och om skuggor på heden
som slår sina vingslag runt
den kommande
födseln




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-12 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe