Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös.

- Vad är klockan?
- En lögn
Den stora och lilla missvisaren





Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-12 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öppnar upp ögonen.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt