Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabbmakaroner.

fuck mig och min portion
med snabbmakaroner
fuck mig som kompromissar
med allt jag drömt
för jag var sugen på allt annat
än snabbmakaroner
i det här fucking livet.






Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-24 10:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fick vad den texten äger... Det känns ju exakt så, när man handlat hem allt nyttigt, friskt och bra mat. Så blir det snabbmakaroner... Skibra!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt