Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsnatt.

Alla tonårsnätter, och
kölden som kommit underifrån
genom mina alldeles för tunna
skosulor.
Idag är gummisulan tjock.

Alla tonårsnätter, och
kärlekar som kommit utifrån
genom mitt alldeles för tunna
bröst.
Idag är bröstplåten tjock.




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-02 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt