Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt.

Shoreline spelades
och jag försökte pressa fram gråt.
Önskar att det var min låt.





(Jag vill så gärna känna
så starkt
som ni

som ni säger att ni känner
när ni sagt att ni gråtit
till Shoreline
och hävdat att den handlar om er.)




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-30 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar den med Anna Ternheim!
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt