Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garderobsblomma

Garderobsblomman
på min byrå
har stått där ett tag
med sina tjocka gröna blad
fått vatten typ var fjortonde dag
Alltid tänkt att den mår bra
Alltid tänkt att den är som jag
mår bra
om man låter den va

Tills jag kom emot byrån
och alla blad föll av
En död bakom levande fasad
precis som jag




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 198 gånger
Publicerad 2017-12-14 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt