Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slags tungomål.

Söndag, och handen berättar sagor.
Slagens dialektik.
Berättandets praktik.




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-02-03 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt