Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båtsman.

En dum, stum
godtrogen hund
som dör
medan du fortfarande är ung.

Jag är.




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 374 gånger
Publicerad 2016-12-14 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt