Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål i fickan.

Jag har hål i fickan
i mina väldigt dyra
jävla äckel-jeans
som är så vida
längst med låren
och kring foten
att allt jag stoppat
på mig spridits ut
längst hela Nygatan
på vägen hem från
ännu en dag i ett
liv jag aldrig bett
om att få leva.




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-03 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mångbottnad dikt,bra tycker ja:)
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt