Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern har kommit. Foto från Google.


PROMENAD

Promenerar i skogen idag,
inte mycket löv i lövträden.
Löven har lämnat träden och
är nu vinterklädda.
På vägen hem såg jag kajor
det är vackra fåglar tycker jag
och såg några kvinnor som
kom med sina hundar, vissa
hundar sprang lösa.
Och jag som är lite hundrädd,
eftersom jag har blivit hundbiten.
Vi hade höstväder till den 9 januari.
Nu är äntligen vintern här.
Går in i skogen och tar den
vägen hem.


MaRit MaRitza LöfRoos.




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-13 16:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu äntligen har vi fått lite snö...det lyser upp så fint...
2014-01-17

  anits VIP
Mycket fint skrivet.
2014-01-16

  Bibbi VIP
Applåder till bild och text!
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos