Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seriöst? Vi är ju nästan där...


Bit för bit

Följ med, bli min QR-man

I vårt eget VR-lyckoland 

Jag vill transformeras 

Till en QR-kod 

 

Jobba 24/7 utan slut

Äntligen fann jag vägen ut 

Trött på att marginaliseras

Och tvingas be om nåd

 

Vi låter oss bara scannas

Och så flyr vi tillsammans

Aldrig mer generas

Av att inte ha råd

  

Jag lovar att bli din VR-brud

I slöja och QR-rutig skrud 

Cyberspindlar engageras

Att spinna vår livstråd




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-13 18:10



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Härligt fyndig!
2014-01-17

  Angel of love
Du är en riktigt ordkonstär. Väldigt bra.
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP