Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet blev högre

De gick förbi varandra innan de fanns.
De frös lite ihop innan de försvann in i varandra.
Deras tid kom.

Ljudet blev högre.
De kunde inte längre höra varandras viskningar.
Även skriken försvann.

Det fanns en tystnad i det höga.
Den kunde de höra båda två.

Där kunde de mötas igen.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-13 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj